U kunt op deze site onderdelen uit zetten. Door op herstellen te klikken maakt u de wijzigingen weer ongedaan.

Herstellen

de makers

Ecolutie.nl is het initiatief van nonfiXe puB’s. Uitgeverij, studio, atelier en digitale werkplaats van Frank van Empel en Caro Sicking, beiden schrijvers en redactie van ondermeer de zustersite: www.nonfixe.nl. De term ecolutie is ontstaan tijdens het werken aan een proefschrift over duurzame ontwikkeling, dat Frank samen met Martin Bakker van de provincie Noord Brabant schrijft.

We bouwen en vullen ecolutie.nl met informatie over duurzame ontwikkeling en we nodigen anderen uit om mee te schrijven, filmen en fotograferen. ‘Milieu is niet erg’ schreef Frank voor de provincie Noord Brabant. Maar we willen verder gaan: ecolutie is leuk. Levendig spelen en experimenteren in een poging de wereld weer in balans te krijgen. Slim en wendbaar nieuwe combinaties maken. Thuis het werk doen wat je leuk vindt. Materialen hergebruiken. Zelf je energie opwekken uit een hernieuwbare bron, je bibliotheek in een cloud in plaats van in een boekenkast….

De nieuwe kernwoorden zijn: transparant, delen, schoon, mobiel en slim.

Velen zijn er al mee bezig. Doe ook mee, schrijf, reageer en deel.

Je kunt ons bereiken via deze site of per email: frank@nonfixe.nl /  caro@nonfixe.nl / Twitter: ecolutie – nonfixe – frankvanempel – carosicking

@diozzz

Frank van Empel & Caro Sicking

5 Reacties

 1. avatar Rudy van Stratum schreef:

  Blij dat er mensen zijn met deze energie en deze inhoud. Een verademing tussen al dat grijs.

 2. avatar Jan van Betten schreef:

  Mooie site, mooie gedachte erachter….vriendelijke groet.

 3. avatar Willem Lageweg schreef:

  Grensverleggend en taboedoorbrekend denken is hard nodig om de transitie naar een schone en eerlijke toekomst te versnellen. Ecolutie inspireert en prikkelt.

 4. avatar Peter Knuvers schreef:

  Een nieuwe kleur in land van allerlei meningen. Ten eerste goed dat dat hier kan en mag, en een heerlijke prikkel om stil te staan bij hoe je zelf in het leven staat en hoe je dat eigenlijk zou willen, bewust zijn van intrinsieke normen en waarden!

 5. avatar maarten Bosman schreef:

  Inspirerende teksten op jullie site buren. Welkom in dgf

Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.