de makers

Ecolutie.nl is het initiatief van Studio nonfiXe. Uitgeverij, studio, atelier en digitale werkplaats van Frank van Empel en Caro Sicking, beiden schrijvers en redactie van ondermeer zustersite: www.nonfixe.nl. De term ecolutie is ontstaan tijdens het werken aan een proefschrift over duurzame ontwikkeling, dat Frank samen met Martin Bakker van de provincie Noord Brabant schrijft.

We bouwen en vullen ecolutie.nl met informatie over duurzame ontwikkeling en we nodigen anderen uit om mee te schrijven, filmen en fotograferen. ‘Milieu is niet erg’ schreef Frank voor de provincie Noord Brabant. Maar we willen verder gaan: ecolutie is leuk. Levendig spelen en experimenteren in een poging de wereld weer in balans te krijgen. Slim en wendbaar nieuwe combinaties maken. Thuis het werk doen wat je leuk vindt. Materialen hergebruiken. Zelf je energie opwekken uit een hernieuwbare bron, je bibliotheek in een cloud in plaats van in een boekenkast….

De nieuwe kernwoorden zijn: transparant, delen, schoon, mobiel en slim.

Velen zijn er al mee bezig. Doe ook mee, schrijf, reageer en deel.

Je kunt ons bereiken via deze site of per email: frank@nonfixe.nl /  caro@nonfixe.nl / Twitter: ecolutie – nonfixe – frankvanempel – carosicking

@diozzz

Frank van Empel & Caro Sicking, maart 2010